nieuws

Derde editie Dining with the Stars

Restaurant

De derde editie van Dining with the Stars vindt plaats van 1 tot en met 7 november. Tweemaal per jaar bieden Nederlandse Michelin-sterzaken de mogelijkheid om te genieten van een gastronomisch vijfgangendiner voor slechts 50 euro.

Derde editie Dining with the Stars

‘Dat Nederlanders graag lekker, maar niet te duur uit eten gaan is de afgelopen jaren wel gebleken’, vertelt Jeroen van den Brink van organisator SeatMe.nl. De vorige editie van Dining with the Stars, 7 tot en met 13 juni, was met 12.500 reserveringen dan ook volledig uitverkocht.

Zo’n 75 toprestaurants uit het hele land, waaronder Parkheuvel (twee sterren), Niven (een ster), De Leest (twee sterren) en De Bokkedoorns (twee sterren) zijn ditmaal weer van de partij. Het concept blijft ongewijzigd: 50 euro voor een vijfgangendiner en 40 euro voor een lunch van vier gangen. Restaurants met meer dan één Michelinster mogen een toeslag van maximaal 15 euro vragen.

De complete lijst van deelnemende restaurants is online te vinden op www.diningwiththestars.nl. Vanaf 13 oktober om 10.00 uur kunnen fijnproevers via deze site reserveren. Vanwege de grote interesse is er ook ditmaal gekozen voor een tweede mogelijkheid om een tafel te bemachtigen. Deze ronde start op donderdag 28 oktober. Verder worden gedurende de hele reserveringsperiode en in de week van Dining with the Stars elke dag extra plaatsen beschikbaar gesteld.

Reageer op dit artikel