nieuws

‘Ingrediënten recepten voortaan online bestellen

Restaurant

De fervente (hobby)kok kan binnenkort via internet een boodschappenlijstje voor de seizoensmenu’s van Ron Blaauw bestellen. Vervolgens kan hij ook direct online boodschappen doen. De koper krijgt verse ingrediënten van restaurantkwaliteit in een totaalpakket thuis.

‘Ingrediënten recepten voortaan online bestellen

Door de opkomst van ‘food als hobby’, is thuis koken en eten meer dan ooit ‘hip’, menen de Kookfabriek en de Culinaire Versmarkt. Maar het leveren van kwaliteit aan tafel thuis is lastig. Het vinden van de juiste, verse ingrediënten zou één van de boosdoeners zijn.

‘Niet iedereen heeft de tijd om als een soort Jamie Oliver op een scootertje van de ene naar de andere speciaalzaak te tuffen.’ Daarom is de ‘culinaire versmarkt’ gestart, zegt Frank van Oirschot, oprichter van de Culinaire Versmarkt.

‘De Culinaire Versmarkt maakt het makkelijk. Wij leveren verse, restaurantkwaliteit ingrediënten voor de lekkerste recepten in een totaalpakket thuis. Het enige wat men nog hoeft te doen, is de eigen kookkunsten toepassen aan de hand van heldere instructies.’

Bij de Kookfabriek weten ze er alles van. Na afloop van een les, krijgen gasten de recepturen én het benodigde boodschappenlijstje mee naar huis. Op die manier kunnen ze tuis een culinair hoogstandje op tafel zetten.

De beide bedrijven werken nu samen, zodat leerlingen van de kookfabriek snel en eenvoudig hun producten in kunnen slaan bij de Culinaire Versmarkt.

Reageer op dit artikel