nieuws

La Place lanceert streekproducten voor thuis

Restaurant

La Place heeft in Enschede een nieuw concept gelanceerd: La Place Food. Het betreft een versafdeling waar uiteenlopende ambachtelijke streekproducten voor thuis op één lokatie te verkrijgen zijn, zo meldt Out.of.home-shops.nl.

La Place lanceert streekproducten voor thuis

Bij La Place Food bieden ze onder meer boerenkazen, vleeswaren, handgemaakte broden, huisgemaakte salades, quiches en taarten. Er zijn 75 soorten verse vleeswaren en 60 verschillende soorten Nederlandse kazen verkrijgbaar.

Paul Bringmann, directeur La Place Food: ‘We zijn trots op het nieuwe versconcept La Place Food. Samen met onze leveranciers hebben we een breed assortiment kunnen samenstellen met uiteenlopende ambachtelijke streekproducten, die aansluiten bij de filosofie van La Place.’

De medewerkers zijn speciaal getraind. ‘Om onze klanten een zo goed mogelijk advies te kunnen geven is de juiste productkennis belangrijk’, aldus Bringmann.

Reageer op dit artikel