nieuws

Aan de Poel: ‘faxje hier, faxje daar

Restaurant

‘Waanzinnig!’ Stefan van Sprang van restaurant Aan de Poel in Amstelveen kan het nieuws van het krijgen een Michelinster nog maar nauwelijks geloven. ‘Ik word nu al gek gebeld. Faxje hier, faxje daar. AT5 komt zo’.

Aan de Poel: ‘faxje hier, faxje daar

Van Sprang betitelt de bekroning van de culinaire gids Michelin als ‘ongelooflijk’. ‘We zijn net een jaar bezig en dan nu dit al. Tegen al die jonge gasten in onze keuken die hebben staan knallen zeg ik: gefeliciteerd’.

De chef-kok, die Aan de Poel samen runt met Robbert Veuger, had de afgelopen weken wel een goed gevoel over Michelin. ‘Maar ik durfde het niet uit te spreken. Ik wist dat we de hoofdinspecteur hier hebben gehad. Dit is helemaal top’.

Van Sprang wordt ‘helemaal gek gebeld’ na het behalen van de Michelinster. ‘Veel gasten bellen mij op. Faxje hier, faxje daar. AT5 belde op en komt zo. Vandaag hebben we ook nog een nieuwe kaart. Goed getimed hé. We gaan vandaag lekker genieten. Dat is het belangrijkste’.

Beluister hier de eerste reactie van Stefan van Sprang.

Reageer op dit artikel