Ambitieus Veerhuys opent deuren

Ambitieus Veerhuys opent deuren

Vandaag opent restaurant het Veerhuys in Almere zijn deuren voor de gasten. Het gloednieuwe restaurant heeft de ambitie om het sterrenniveau te halen.

Bijzonder aan het Veerhuys is het jonge topteam dat bestaat uit: Bobby Rust (sous-chef van De Librije***), Dennis Huwaë jr (sous-chef bij Ciel Bleu**), Martin Ruisaard (chef de partie bij Amarone*) en Sjors Hamers (chef de rang bij Ciel Bleu**).

Initiatiefnemers zijn Rob Pot en Thijs Rijsbergen. Beide ondernemers hebben hun sporen verdiend buiten de horeca in de beveiliging en consultancy. Met het openen van het restaurant geven ze toe aan hun passie: de hogere horeca.

Euro-Toques

Het restaurant timmert publicitair flink aan de weg. In een voorfase werden de burgemeesters van Almere en omliggende gemeenten al uitgenodigd voor een lunch. Ook is er een diner voor de landelijke culinaire pers georganiseerd.

Bij de opening kreeg het restaurant meteen al de Euro-Toques vermelding vanwege ‘de natuurzuivere kookvisie’.

Volgens Burgemeester Jorritsma is Almere hard toe aan een betere invulling van de culinaire top. De stad is gegroeid tot 185.000 inwoners die tot nu toe vooral zijn aangewezen op culinaire trekkers in het Gooi.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.