nieuws

Autogrill houdt kerstdiner voor kansarmen

Restaurant

Tulip Inn Amsterdam Riverside ontvangst maandag 20 december ongeveer honderd alleenstaande ouderen en dak- en thuislozen om samen met medewerkers van Autogrill Nederland de warmte te delen van de feestdagen.

Autogrill houdt kerstdiner voor kansarmen

Hiermee wil Autogrill Nederland deze kwetsbare mensen in onze samenleving de kans geven om met een goed gevoel de feestdagen in te zetten, zo laat Autogrill weten.

‘De feestdagen staan traditioneel in het teken van warmte en gezelligheid met naaste familie en vrienden, en vormen daarom vaak het hoogtepunt van het jaar. Er is echter een grote groep Nederlanders waarvoor de feestdagen moeilijker verlopen’, aldus general manager Stan Monheim van Autogrill Nederland.

Monheim: ‘Om warmte van de feestdagen ook naar deze groep over te brengen, hebben wij het initiatief in het leven geroepen om, volledig belangeloos, een speciale kerstavond te organiseren voor kansarmen’.

Reageer op dit artikel