nieuws

Beluga Nxt Door op 1 november open

Restaurant

Beluga Nxt Door, het hippe zusje van de Maastrichtse topzaak Beluga, gaat op 1 november open. Dat laat topchef Hans van Wolde weten. De namen van de nieuwe chef-kok en gastvrouw zijn inmiddels bekend.

Beluga Nxt Door op 1 november open

Raoul de Boer wordt de chef-kok van Beluga Nxt Door en Nicole van Wieringen de gastvrouw. Samen met medecompagnon Marcel Mullenders zullen ze de kar trekken, meldt Van Wolde.

‘Daniëlle (De Boer, red.) en ik zullen ze van afstand het Beluga-gevoel moeten leren. En bijsturen waar we kunnen. Na één jaar bouwen en brainstormen zijn we trots dat 1 november ons hippe zusje haar deuren gaat openen’, aldus Van Wolde van tweesterrenrestaurant Beluga (M**L2GM18).

Van Wolde: ‘Zoals in elk nieuw bedrijf zal de aanloopperiode weer de meeste moeite kosten. Iedereen zal de aankomende maanden weer moeten zoeken naar het ultieme Beluga-gevoel. Maar de instelling van onze mensen zal daar niet voor onder doen’.

Zie ook

Reageer op dit artikel