nieuws

Bijzonder restaurant volledig automatisch

Restaurant

Londen, bekend om zijn innoverende horeca, heeft er wel een heel bijzonder restaurant bij. Het gaat om het eerste volautomatisch restaurant waarbij gasten met simpele muisklikken alles zelf bepalen.

Bijzonder restaurant volledig automatisch

Het bijzondere eetavontuur speelt zich af in restaurant Inamo in centraal Londen.

Boven elke tafel in het restaurant hangt een projector. Gasten kunnen deze simpel bedienen met behulp van een ingebouwde muis. Via enkele muisklikken komt de gast in het uitgebreide menu terecht. Aan de hand van smaakvolle foto’s kan de keuze worden gemaakt.

Wanneer de gast de keuze heeft gemaakt, wordt de bestelling via bluetooth doorgestuurd naar de keuken. Vervolgens heeft de gast de mogelijkheid om in afwachting van het eten pc-spelletjes te spelen met tafelgenoten, of via de projector kijken wat er in de keuken met het bestelde gerecht gebeurt.

Verder biedt de ingebouwde tafelcomputer een lijst met adressen van leuke cafés en contactgegevens van taxibedrijven, om zo de avond na het diner voort te zetten. De rekening volgt uiteraard ook digitaal. Via de tafelcomputer is exact te zien wie wat gegeten en gedronken heeft, en kan er gekozen worden voor een gezamenlijke of gedeeltelijke rekening.

Video

Bekijk hier een video over dit item.

Oproep

Is deze verregaande vorm van automatisering toekomst in de restaurantbranche, of niet? Laat uw reactie hieronder achter.

Reageer op dit artikel