nieuws

Culi-Tour langs toprestaurants

Restaurant

Maandagmiddag vond de tweede editie van de Haegsche Culi-Tour plaats. Dit is een fietstocht, waarbij verschillende teams onder leiding van prominenten vier exclusieve restaurants aandoen. Zo wordt geld bij elkaar gefietst voor de organisatie Right To Play.

Culi-Tour langs toprestaurants

De start vond plaats op de Scheveningse Boulevard. Vervolgens werd er in vijf etappes door Den Haag en Scheveningen gefietst. Onder de teamcaptains bevonden zich onder andere Bart Veldkamp, Teun van Vliet, Michael Boogerd en Hans Dijkstal.

De restaurants die aangedaan werden zijn: Le Cirque Restaurant, van topkok Robert Kranenborg, Restaurant Savelberg, van Henk Savelberg, Des Indes/Restaurant Calles, met Claudia Pronk en Marcel van der Kleijn en Restaurant Seinpost, met Edwin van de Goor.

Na afloop van de toertocht werd er in het Right To Play House, gevestigd in het Carlton Beach Hotel, een Schevenings Zeebanquet geserveerd. Dat was bereid door de topkoks van de bezochte restaurants, ondersteund door het Mondriaan College. Right To Play is een humanitaire organisatie die de levens van kinderen in de meest achtergestelde gebieden ter wereld wil verbeteren.

Reageer op dit artikel