nieuws

De Lutt locatie voor Cas Spijkers Academie

Restaurant

Hotel restaurant De Lutt in De Lutte is als locatie voor de Cas Spijkers Academie in Twente aangewezen. Per september gaat de opleiding voor culinair toptalent van start.

De Lutt locatie voor Cas Spijkers Academie

De samenwerking tussen het horecabedrijf en ROC van Twente, die de opleiding verzorgt, is op 2 juli beklonken door Hans Smeets (directeur ROC van Twente) en Jan Meijerink (eigenaar van hotel restaurant De Lutt).

Thérèse Boer

In de Cas Spijkers Academie staan de koks onder direct toezicht van de bekende topkok Cas Spijkers. In Twente is Thérèse Boer van de Librije in Zwolle verbonden aan de academie voor de gastheren en –vrouwen.

Naast colleges en workshops zullen studenten aan de Academie hun opgedane kennis in het hotel en restaurant in De Lutte toepassen. De jonge koks en gastmensen zullen op maandag en dinsdag hun kennis inzetten.