nieuws

Fred, Vinkeles en Gieser Wildeman bij Alliance

Restaurant

De Alliance Gastronomique heeft er drie leden bij. Restaurant Fred in Rotterdam, Vinkeles in Amsterdam en De Gieser Wildeman in Noordeloos zijn aangesloten bij het samenwerkingsverband van toprestaurants in Nederland en
België.

Fred, Vinkeles en Gieser Wildeman bij Alliance

Naast drie nieuwe leden werd afscheid genomen van restaurant Nolet/Het Reymerswale. Dit restaurant sloot ruim een maand geleden haar deuren. Het aantal restaurants van de Alliance bedraagt nu 36.

Maandag werden René Bornman, Danny Dwarswaard en René Tichelaar en Fred Mustert door hun Alliance-vakbroeders officieel als lid van de Alliance Gastronomique geïnaugureerd tijdens het feestelijke jaardiner in restaurant Merlet in Schoorl.

De voorzitter, Gerrit Greveling van Chalet Royal te ’s-Hertogenbosch, zegt verheugd te zijn met de aanwinsten. ‘Hiermee versterkt de Alliance haar positie en kunnen wij het culinaire pad verder bewandelen om de gasten te laten genieten van “het echte eten”’, aldus Greveling.

Greveling vervolgt: ‘Sinds de oprichting gaat de Alliance de strijd aan tegen de smaakvervlakking en door het uitbreiden van contacten met lokale boeren, telers, fokkers vissers en jagers en te werken met kleine en ambachtelijke producten zal dit op langere termijn de toekomst en de kwaliteit van de producten van eigen bodem ten goede komen’.