nieuws

Greveling niet blij met bericht over Chalet Royal

Restaurant

Topkok Gerrit Greveling is niet blij met de berichtgeving in het Brabants Dagblad over zijn restaurant Chalet Royal. Daarin staat te lezen dat pandeigenaar Maison van den Boer zegt dat de ruimtes van Chalet Royal beter benut moeten worden. Volgens Greveling doelt Van den Boer op het gehele pand en niet op het restaurant.

Greveling niet blij met bericht over Chalet Royal

Chalet Royal is gevestigd in een groot pand aan het Wilhelminaplein 1 in ’s Hertogenbosch. Slechts een klein deel van het pand, zo’n een derde deel, wordt gebruikt door sterrestaurant Chalet Royal.

‘Het Brabants Dagblad heeft Chalet Royal er uitgetrokken terwijl ze over het hele pand hadden moeten praten. Er is niets aan de hand. Wel is het zo dat een groot deel van het pand al jaren leeg staat. Dat deel zou bijvoorbeeld prima als kantoorruimte kunnen worden verhuurd. Boven in het pand is plaats voor woonruimte’, aldus Greveling.

Wel stelt Greveling dat het pand onder de loep wordt genomen door eigenaar Maison van den Boer. In het Brabants Dagblad zegt eigenaar Noud van den Boer dat het pand niet te koop staat. ‘We zijn ons wel met enkele vastgoedpraktijken aan het oriënteren over het gebruik van het pand’, aldus de topman van de cateraar.

Greveling: ‘Er is geen onrust over de krantenberichten. We zijn na een korte vakantie vandaag weer open gegaan en er is niets leuker dan koken voor gasten’.

Reageer op dit artikel