nieuws

Hapjesconcept Paul Fagel slaat aan

Restaurant

De kleine hapjes voor betaalbare prijzen die Paul Fagel sinds kort serveert in zijn restaurant Het Arsenaal in Naarden zijn een doorslaand succes. Dat heeft de kok uit de bekende horecafamilie laten weten.

Hapjesconcept Paul Fagel slaat aan

Fagel gooide in september zijn restaurantformule om en begon met het serveren van kleine gerechtjes met bijpassende wijnen voor scherpe prijzen. ‘Nu komen sommige mensen eten voor slechts 18 euro, maar de zaak zit wel helemaal vol. Ik kan mijn geluk niet op’, aldus Fagel in De Telegraaf.

De Gooise kok werd door zijn nieuwe hapjesconcept gevraagd het befaamde Haagse restaurant Saur te adviseren. Saur is sinds een week in handen van Dick de Rooy, de voormalig topman van Circo Bank. De Rooy vroeg Fagel om advies. ‘Saur gaat me aan het hart. Mijn broer Gerard Fagel werkte hier aan de overkant, bij de Bistroquet. Het is heilige grond’, aldus Fagel.

Om de culinaire ambities van Saur gestalte te geven, trok zakenman De Rooy Jean Martin van Hardeveld aan als nieuwe maître. Van Hardeveld werkte ruim twintig jaar voor de Bilderberg Groep. Kok Rick van der Meer, die inmiddels anderhalf jaar voor Saur kookt, moet de door Fagel bedachte gerechten gaan maken.

Reageer op dit artikel