nieuws

Het Arsenaal van Paul Fagel uit Lekker Top-100

Restaurant

Restaurant Het Arsenaal van Paul Fagel is buiten de Top-100 van de prestigieuze restaurantgids Lekker gevallen. Vorig jaar was Fagels eetgelegenheid in Naarden nog hekkensluiter.

Het Arsenaal van Paul Fagel uit Lekker Top-100

Naast Het Arsenaal zien we ook Auguste (Maarssen), Lambermon’s (Haarlem), Sir Sebastian (Heerenveen), ’t Soerel (Epe) en In d’n Dillegaard (Nuth) niet meer terug in de Top-100 van de nieuwe restaurantgids Lekker.

Eigenaar Karl van Baggem van Auguste kocht het bekende De Hoefslag in Bosch en Duin en Michel Lambermon’s van Lambermon’s start nieuwe restaurants in Haarlem. Vorig jaar stond Auguste nog op plaats 41. Lambermon’s stond vorig jaar op plaats 58.

Meer nieuws uit de Lekker 2009:

Ranglijsten uit Lekker 2009:

Reageer op dit artikel