nieuws

HME Group lonkt naar Londen

Restaurant

De HME Group, met topkok Ron Blaauw als culinair directeur, denkt na over een zaak in Londen. Over drie tot zeven jaar wil de HME Group een restaurant in de Britse hoofdstad. Blaauw benadrukt dat hij eerst in ons land de zaken op de rails wil hebben.

HME Group lonkt naar Londen

In een uitgebreid interview in een bijlage van Het Financieele Dagblad wordt melding gemaakt dat de HME Group lonkt naar de Britse hoofdstad.

De HME Group wil er over drie tot zeven jaar een vestiging hebben, ‘als we de opleiding en de begeleiding van onze mensen eenmaal in de vingers hebben’, voegt Blaauw eraan toe.

Aan de internetredactie van Misset Horeca laat hij desgevraagd weten eerst in eigen land alles op de rails te willen hebben. De HME Group bestaat met de jongste aanwinst Groot Paardenburg uit negen restaurants. Voorlopig is dat voldoende, laat Blaauw doorschemeren. De Horeca Management & Entertainment Group bestaat uit Jan Semeins (algemeen directeur), Peter Klok (financiën), Wim Hoopman (architectuur) en Ron Blaauw.

Reageer op dit artikel