nieuws

Ingrediëntenbesteldienst voor drukke thuiskok

Restaurant

De nieuwe internetservice I Love Mother biedt een nieuwe service aan Singaporesen die wel het plezier van het zelf koken willen beleven, maar geen tijd hebben om zelf te shoppen. Op de website kan een menu worden samengesteld, waarvan alle ingrediënten thuis worden bezorgd.

Ingrediëntenbesteldienst voor drukke thuiskok

‘I Love Mother’ doet op verzoek ook alle voorbereidingen zoals snijden, marineren en voorkoken. Alles wordt dagvers gekocht op de dag dat de maaltijd gepland is.

De kosten bedragen enkel de inkoopkosten van de ingrediënten plus 2,30 euro voor het bezorgen en extra kosten voor eventuele voorbereidingen.

‘I Love Mother’ zegt de boodschappen te doen bij leveranciers die restaurants ook gebruiken, en beweert dat de kwaliteit hoog is.

Op Ilovemother.net kan gekozen worden uit alles tussen een simpele éénpansmaaltijd en een uitgebreid vijfgangendiner, inclusief wijnen. De ingrediënten worden exact afgemeten zodat niets hoeft worden weggegooid, en het pakket komt met een ‘foolproof’ handleiding.

In Parijs bestaat al een dergelijke service, onder de naam ‘Kit a bien manger’. Londen had ‘Leaping Salmon’, maar die dienst bestaat inmiddels niet meer.

Reageer op dit artikel