nieuws

Interactief eetconcept Izkaya opent op 1 maart

Restaurant

Het eerste interactieve Pan-Asian restaurantconcept Izkaya wordt op 1 maart 2011 geopend in Rotterdam. Het gaat om een innovatief Aziatisch eetconcept waarbij gasten via een zogeheten touchtafel de maaltijden kiezen.

Interactief eetconcept Izkaya opent op 1 maart

E-tables, zo worden de touchtafels genoemd. De tafel in Izkaya dient daarbij als touchscreen. Gasten maken hun keuze kenbaar door op de tafel met hun vinger aan te klikken welke maaltijden en drinken ze wensen.

Per 1 maart gaat de eerste zaak open in Rotterdam. Het restaurant komt aan de Lijnbaan 40-42 in het hart van Rotterdam op de locatie waar tot voor kort restaurant Zin was gevestigd.

Izkaya Management Group BV heeft de exclusieve franchiserechten van dit interactieve restaurantconcept verworven voor Europa (met uitzondering van Groot-Brittannië), Midden-Oosten, Afrika, VS en Canada.

Reageer op dit artikel