nieuws

Kitchen Nightmares van Ramsay krijgt Franse versie

Restaurant

De succesvolle tv-serie Kitchen Nightmares van Gordon Ramsay krijgt een vervolg in Frankrijk. ‘Restaurantdokter’ Ramsay gaat probleemrestaurants in Frankrijk onder handen nemen en ze proberen in één week weer aan de gang te krijgen.

Kitchen Nightmares van Ramsay krijgt Franse versie

Het gaat om Britse of Ierse restaurateurs in Frankrijk. Volgens een woordvoerder van Ramsay zoekt de veelal omstreden kok tot 7 juli naar bistro’s, eetcafés, restaurants of hotels waar verbetering te behalen valt. Het is nog niet bekend wanneer de serie op de Franse televisie verschijnt.

In de Verenigde Staten is Kitchen Nightmares overigens in opspraak geraakt. Een New Yorkse restaurantmanager overweegt een rechtszaak te starten tegen Ramsay omdat hij, door zijn manier van communiceren en omgaan met keukenpersoneel, de reputatie en de goede naam van zijn restaurant heeft vernietigd.

Reageer op dit artikel