nieuws

Koerswijziging Mijn Tent is Top-zaak Mangú

Restaurant

Mijn Tent is Top-zaak Mangú in Enschede gooit het roer om. Nog geen half jaar na de tv-serie wijkt het horecabedrijf al af van het oorspronkelijke concept. Mangú laat weten afscheid te nemen van ‘het keurslijf waarin het is neergezet door Mijn Tent is Top’.

Koerswijziging Mijn Tent is Top-zaak Mangú

Per 13 oktober verandert er een hoop bij Mangú. De stijl, waarbij de nadruk op Zuid-Amerika en de Caraïben lag, verdwijnt. De nieuwe kaart is gebaseerd op pure smaken uit de Nederlandse, Franse en Mediterrane keuken.

Chef-kok Gina Veen, die voorheen fulltime in de keuken stond, wordt als gastvrouw ‘het gezicht van Mangú’. Max Rodrigues verdwijnt geleidelijk achter de schermen en richt zich op een nieuw bedrijf.

Forse kritiek

Met een geheel vernieuwd keukenteam, professionele bedrijfsleider in de persoon van Oscar Damen en het aanstellen van een sommelier, richt Mangú zich op een hoog niveau qua keuken en service voor een betaalbare prijs.

Mangú was een van de vier horecazaken in de laatste serie van Mijn Tent is Tent, het succesvolle RTL-programma met Herman den Blijker. Buiten een opvallend concept kreeg Mangú veel bekendheid toen het als eerste het programma moest verlaten. Zwaar teleurgesteld verlieten Gina en Max Mijn Tent is Top, waarna ze forse kritiek uitte aan het adres van de programmamakers.

Reageer op dit artikel