nieuws

Meesterkoktitel voor Alain Alders

Restaurant

Alain Alders van Landgoed Duin en Kruidberg in Santpoort mag zich Meesterkok noemen. De chef-kok legde met succes de alles bepalende proef af. In de ‘jury’ zaten klinkende namen uit het kookvak.

Meesterkoktitel voor Alain Alders

De Plaatselijke Commissie Meesterproef bestond uit topkok Henk Savelberg van het gelijknamige restaurant in Voorburg en Otto Nijenhuis, chef de cuisine in Chateau St. Gerlach in Valkenburg. Derde commissielid was secretaris George van Vugt van het Horeca Branche Instituut, de organisatie achter de titel SVH Meesterkok.

Alain Alders is sinds 1997 chef-kok van restaurant De Vrienden van Jacob op het Landgoed Duin en Kruidberg in Santpoort. Het restaurant is gevestigd in de voormalige zomerwoonkamer en de serre van het landhuis. De Vrienden van Jacob beschikt over één Michelinster. In de top-100 van het blad Lekker staat het restaurant op de 28ste plaats.

Reageer op dit artikel