nieuws

Nieuw wijnboek van Thérèse Boer

Restaurant

De samenwerking tussen topgastvrouw Thérèse Boer van De Librije in Zwolle en tv-persoonlijkheid Astrid Joosten krijgt een vervolg. Boer en Joosten brengen binnenkort hun tweede wijnboek uit, ‘Vrouwen gek op wijn’.

Nieuw wijnboek van Thérèse Boer

Het boek volgt op het eerste boekeninitiatief van de wijnkenners, genaamd ‘Gek op wijn’. In dit boeken namen Boer en Joosten interviews af bij mannen aan de hand van een wijnproeverij.

In ‘Vrouwen gek op wijn’ zijn vrouwen aan de beurt. In het boek komen Sophie Hilbrand, Monique van de Ven, Marlies Dekkers, Sacha de Boer, Karin Bloemen, Susan Smit, Irene Moors en Claudia de Breij aan bod.

Het eerste exemplaar van ‘Vrouwen gek op wijn’ wordt 24 november gepresenteerd in restaurant De Kas in Amsterdam. Het praktische wijnboek heeft als doel de wijnkeuze in restaurants en winkels te vergemakkelijken.

Reageer op dit artikel