nieuws

Nieuwe maître voor De Beukenhof

Restaurant

Restaurant-hotel De Beukenhof in Oegstgeest heeft Bas Mullink aangetrokken als nieuwe Maître d’Hôtel. Hij neemt daarmee een deel van de taken van gastheer/eigenaar Erwin Rozendal over.

Nieuwe maître voor De Beukenhof

Mullink wordt verantwoordelijk voor alle restaurantaangelegenheden en de roomservice in het hotel. De functie is nieuw, dus Mullink volgt niemand op.

De 42-jarige Mullink heeft in diverse Nederlandse topzaken en met diverse sterrenkoks gewerkt: met Robert Kranenborg in het residentiële Corona, met Edwin van de Goor in het Scheveningse Seinpost en met Henk Savelberg in Restaurant Savelberg in Voorburg.

Na een uitstapje buiten de horeca bleek het bloed toch weer te kruipen waar het niet gaan kan en heeft hij de ‘horecadraad’ weer opgepakt in De Beukenhof.

De Beukenhof is sinds jaren een gerenommeerd restaurant dat zich met haar prachtige in engelse countrystijl uitgevoerde tuin een van de mooiste locaties van Nederland mag noemen, die regelmatig voor bruiloften en andere bijeenkomsten gebruikt wordt.

Sinds 2001 beschikt De Beukenhof over negen suites en twee luxe appartementen, en daarmee werd het hotel lid van Small Luxury Hotels of the World.

De Beukenhof is tevens lid van Les Jeunes Restaurateurs d’Europe en eigenaar Rozendal is Europees voorzitter van de gehele J.R.E. organisatie.

Reageer op dit artikel