nieuws

Oostwegel laat Rotterdam schieten

Restaurant

Camille Oostwegel blijft bij zijn eigen Zuid-Limburg. De succesvolle kasteelhotelier houdt het voorlopig bij het runnen van zijn horecajuweeltjes in het zuiden van het land. Een aanbod voor een spraakmakende klus in Rotterdam, sloeg hij onlangs af.

Oostwegel laat Rotterdam schieten

Dat vertelt de 56-jarige hotelondernemer in een interview in De Telegraaf. ‘Onlangs belde een projectontwikkelaar me met de vraag of ik iets wilde doen met het gebouw van De Nederlandsche Bank in Rotterdam. Zo gaat het bijna dagelijks. Ze hebben gezien wat we neergezet hebben, dus waarom niet overal in Europa? Maar dat is niet mijn missie’, wuif Oostwegel het aanbod af.

Oostwegel vervolgt: ‘Als het allemaal te groot wordt, lijk je net een voorzitter van de raad van bestuur. Ik kan het nu nog allemaal overzien, van onze creaties genieten en me met de gasten bezig houden’.

Camille Oostwegel is eigenaar en algemeen directeur van Camille Oostwegel Château-Hotels & Restaurants, waarbij onder andere Château St. Gerlach en het nieuwe Kruisherenhotel in Maastricht horen. Hij volgde de Hoge Hotelschool in Maastricht en was onder andere exploitatiedirecteur en adviseur bij Novotel/Accor in Frankrijk, Luxemburg en Breda.

Reageer op dit artikel