nieuws

‘Parkheuvel onder gordel geraakt

Restaurant

Parkheuvel is keihard geraakt door Michelin. Zelfs onder de gordel. Dat vindt eigenaar Robert-Jan Smeding van restaurant Tante Koosje in Loenen aan de Vecht in een reactie op de teruggang bij Parkheuvel van drie sterren naar één.

‘Parkheuvel onder gordel geraakt

De 35-jarige Smeding plaats zijn opmerking in De Gooi- en Eemlander. ‘Het was erg spannend hoe dat zou uitpakken onze ster. Kijk maar eens wat er gebeurde bij Parkheuvel in Rotterdam. Van drie sterren naar één. Dat vinden wij keihard, echt onder de gordel.’

Smeding stelt dat in zijn restaurant, waar Roland Veldhuijzen sinds mei 2006 de chef-kok is, een opperbeste sfeer hangt na het nieuws dat Tante Koosje zijn Michelinster behoudt. ‘Onze klanten feliciteren ons, ze reageren erg leuk’, aldus Smeding.

Reageer op dit artikel