nieuws

Pascal Jalhaij wordt vliegtuigkok

Restaurant

Pascal Jalhaij, meesterkok en voormalig sterrenkok in Restaurant Vermeer in Amsterdam, gaat werken bij Marfo Martinair Food in Lelystad. Hij is daar in dienst getreden als meesterkok en hoofd productontwikkeling.

Pascal Jalhaij wordt vliegtuigkok

In die functie is Jalhaij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van culinair hoog kwalitatieve maaltijden voor de luchtvaart en maaltijden voor de grootkeuken, bedrijfsleven en verpleeg- en zorgcentra. Deze maaltijden komen onder het label Chef Martin op de markt. Marfo Martinair Food plaatste 22 november een vacature van Culinair Adviseur op onze banensite JobsinHoreca.nl.

Reizen

In september vertrok Jalhaij bij het Palace Hotel in Noordwijk waar hij nog geen jaar werkzaam was voor restaurant Chatillon. Daarna meldde hij een eigen restaurant te willen starten in Amsterdam. Ook kwamen er berichten naar buiten dat de befaamde kok compleet iets anders zou gaan doen door les te gaan geven en te gaan reizen.

Nieuwe wending

Jalhaij verwierf bekendheid in de tijd dat hij, als executive chef, restaurant Vermeer naar twee Michelinsterren kookte. Na een periode als patron cuisinier bij restaurant Chatillon in Noordwijk wil hij zijn loopbaan een nieuwe wending geven, meldt Marfo Martinair Food.

Zie ook:

Jalhaij haalt flink uit

Reageer op dit artikel