nieuws

Proeven van Kunst ook in Den Haag

Restaurant

Het culinair cultureel evenement Proeven van Kunst is ook in Den Haag actief. Eerder was het evenement als succesvol in Breda en Tilburg. Veel ‘Haagse toppers’ zoals Imko Binnerts, Des Indes en het Kurhaus presenteren speciale Proeven van Kunst-menu’s.

Proeven van Kunst ook in Den Haag

De officiële aftrap vond plaats in Le Méridien Hotel Des Indes in Den Haag. Het evenement duurt in Den Haag tot het eind van het jaar. Gasten die een speciale Proeven de Kunst-menu bestellen, mogen hun unieke onderbord, ontworpen door lokale kunstenaars, na afloop van het diner mee naar huis nemen.

Den Haag telt negen deelnemende eetgelegenheden. Dat zijn Auberge de Kieviet in Wassenaar, Imko Binnerts in hotel The Grand Winston in Rijswijk, It Rains Fishes ini Den Haag, Kandinsky in het Kurhaus in Scheveningen, Des Indes in Den Haag, l’Orage in Delft, Mero Visrestaurant in Scheveningen, Saur in Den Haag en Savarin in Rijswijk.

Reageer op dit artikel