nieuws

Restaurant De Piekenier verkocht

Restaurant

Restaurant De Piekenier in het Groningse Oudeschans nabij Winschoten komt in andere handen. Het restaurant van chef-kok Henk Hamminga en zijn vrouw Martine Hamminga behoort bij de honderd beste restaurants van ons land volgens de jongste uitgave van restaurantgids Lekker.

Restaurant De Piekenier verkocht

Het nieuws over de verkoop wordt gemeld door het Dagblad van het Noorden. Een ondernemer uit Brabant zou het restaurant met Frans, internationale keuken bij de Duitse grens hebben gekocht. Henk en Martine Hamminga zoeken een nieuwe zaak in de buurt van Zuidlaren, zo meldt de nieuwsbrief van Lekker.

Huiselijke sfeer
Restaurant De Piekenier staat in de Lekker van dit jaar op plaats 98. Het jaar daarvoor was het hekkensluiter van de toplijst met plaats honderd. Het restaurant heeft een huiselijke sfeer en biedt plaats aan 32 gasten. Daarnaast beschikt het over een terras van dertig plaatsen.

Zie ook:
Meer over Henk Hamminga in onze topkoksbank

Restaurant De Piekenier verkocht