nieuws

Restaurant start jeugddisco

Restaurant

Jeugd tussen 12 en 16 jaar kan binnenkort voor een discofeest terecht in restaurant De Betuwe in Tiel. Elke maand zal hier een party plaatsvinden, zoals die tot voor kort werden gehouden in Dancing De Roskam in Ommeren. De eerste is op zaterdagavond 23 juni.

Restaurant start jeugddisco

John van den Hoofdakker, die de party’s in De Roskam leidde, wordt ook ingeschakeld voor de party’s in het genoemde restaurant. Hij zegt: „Omdat het hier jongeren betreft, gaat veiligheid boven alles, want het is toch een kwetsbare groep.’’

Zowel binnen als buiten wordt beveiliging ingezet. De feesten zijn compleet alcohol- en rookvrij. Sigaretten zijn verboden. De organisatie nodigt elke keer een DJ uit, soms zijn er ook andere activiteiten.

De party’s vinden plaats op zaterdagavond zodat ouders die de jongeren brengen zich in verband met werkzaamheden niet hoeven te haasten. Muziekbureau Betuwe Events verzorgt de muzikale omlijsting van de party’s.

Reageer op dit artikel