Rudolph van Veen maakt tv-comeback

Rudolph van Veen maakt tv-comeback

Rudolph van Veen keert terug op de Nederlandse televisie. Van Veen gaat een culinair programma maken voor Net 5, die het programma pal tegenover Life & Cooking, het programma waarmee Van Veen bekend is geworden, programmeert.

Het nieuwe programma Van Veen krijgt de naam The taste of life. Volgens SBS gaat het om een kwaliteit hoogwaardig culinair tv-programma, waarin Van Veen een wereldreis maakt en zich laat inspireren door culinaire geheimen en gerechten.

Van Veen zal onder meer Dubai aandoen om te praten met lokale chefs over hun culinaire gebruiken. Verder geeft de kok in iedere aflevering een aantal korte kookdemonstraties.

The taste of life is vanaf 7 oktober wekelijks op zondag om 17.30 uur te zien op Net 5. Pikant detail is dat de uitzending van het programma samenvalt met Life & Cooking van RTL. Van Veen kreeg landelijke bekendheid als vaste tv-kok voor Life & Cooking. Hij vertrok er na vijf tv-seizoenen.

Begin dit jaar maakte Van Veen op de Horecava in Amsterdam maakt Van Veen bekend dat hij hard bezig was voor een nieuw tv-programma. Naar nu blijkt, gaat het om The taste of life voor SBS-zender Net 5.

Zie ook