nieuws

Sergio Herman kookt voor KLM

Restaurant

Maaltijden van driesterrenkok Sergio Herman zijn sinds deze maand te verkrijgen op vluchten van de KLM. Herman hoopt met de maaltijden bij KLM-passagiers van de World Business Class een indruk te geven waar hij zich dagelijks mee bezighoudt in zijn restaurant Oud Sluis.

Sergio Herman kookt voor KLM

‘Een maaltijd voor KLM maken was een zoektocht van wat kan en niet kan. Kwaliteit en creativiteit zijn voor mij altijd een vereiste. Ik hoop een kleine indruk te kunnen geven van waar ik mij elke dag bezig mee houd. Met gevoel, smaak en passie’, aldus Herman op Tourpress.nl.

De maaltijden van Herman zijn van 1 december tot en met 1 april 2009 te verkrijgen aan boord in de World Business Class op vluchten vanuit Amsterdam.

‘KLM is trots op haar Nederlandse oorsprong en dat willen we met de samenwerking met de Nederlandse topchef Sergio Herman onderstrepen. De exclusieve maaltijden dragen bij aan het plezier van de inspirerende reis die wij onze passagiers beloven’, zegt Bart Vos, hoofd KLM Inflight Services.

Reageer op dit artikel