nieuws

Site voor restaurants met kinderverbod

Restaurant

Er komt een website met restaurants en hotels waar kinderen niet zijn toegestaan. De bewust kinderloze initiatiefneemster zegt het vervelend te vinden om gestoord te worden door rondrennende en schreeuwende kinderen tijdens restaurantbezoek.

Site voor restaurants met kinderverbod

De website www.nokidsallowed.nl wordt binnen afzienbare tijd gelanceerd. Initiatiefneemster is Annemieke Nouwens, die met de site een overzicht wil geven van horeca-adressen waar kinderen niet welkom zijn.

‘Mijn partner en ik zijn bewust kinderloos en ook tijdens onze vakantie willen we eigenlijk niet gestoord worden. Nu we wat ouder worden, merken we dat het ook in restaurants steeds vervelender wordt wanneer kinderen rond rennen en schreeuwen. Locaties waar minder of geen kinderen zijn, zijn bijna onvindbaar’, aldus Nouwens.

Nouwens hoopt met de site een informatiebron te worden voor gelijkgestemden. Nouwens: ‘En eigenlijk wil ik ook een beetje het taboe doorbreken dat bewust kinderloze mensen ook mensen zijn’.

Reageer op dit artikel