nieuws

Slooppremie voor vaatwasmachines

Restaurant

Hobart haakt slim in op de veelbesproken slooppremie voor auto’s. De horecaleverancier komt met een eigen sloopregeling voor diverse vaatwasmachines.

Slooppremie voor vaatwasmachines

De sloopregeling van Hobart kan oplopen tot 750 euro. De regeling wordt van kracht wanneer voor 1 oktober 2009 een order wordt geplaatst voor een glazenwasmachine, een voorlader vaatwasmachine en/of een doorschuifvaatwasmachine.

De afgelopen weken was de slooppremie of sloopregeling met grote regelmaat in het nieuws. De maatregel van de overheid heeft als doel om eigenaren van een auto het aantrekkelijker te maken om oudere personen- of bestelauto’s versneld aan te bieden voor sloop en met een premie om te ruilen voor jongere auto’s.

Reageer op dit artikel