nieuws

Soenil Bahadoer ook naar Patrons

Restaurant

Hij vindt het ‘een eer’ en helemaal ‘super’: topchef Soenil Bahadoer van restaurant De Lindehof in Nuenen is sinds 14 januari officieel lid van Les Patrons Cuisiniers. Bij restaurant Valuas in Venlo vond op die datum het jaardiner van deze restaurantclub plaats.

Soenil Bahadoer ook naar Patrons

‘Opeens zit ik als kleine jonge tussen al die grote chefs’, vertelt sterrenkok Bahadoer. ‘Tegen meneer Helder, bij wie ik vroeger gewerkt heb, mag ik nu op eens Cees zeggen.’

De eigenaar van het Nuenense restaurant is te spreken over de aansluiting bij de Patrons. ‘Het is mooi om samen te werken met een club chefs die waardering voor elkaar hebben. Samen moeten we de culinaire vlag van Nederland hoog houden.’

Naast Bahadoer is ook Marcel van der Kleijn van restaurant Calla’s in Den Haag toe getreden tot het samenwerkingsverband van chef-kok en eigenaars. Zijn lidmaatschap werd vorig jaar al bekend.

Zie ook:

Reageer op dit artikel