nieuws

Sterrestaurant in andere handen

Restaurant

Sterrestaurant Bretelli in Weert krijgt vanaf 1 januari 2010 een nieuwe eigenaar. Chef-kok Jan Marrees en zijn vrouw Patricia nemen het over.

Sterrestaurant in andere handen

De huidige eigenaren, gastvrouw en gastheer Ria en Rolf Zincken, laten in een persbericht weten dat het na tien jaar ,,met veel passie ondernemen en bouwen aan het merk ‘Bretelli’, tijd is voor een nieuwe move.’’ Sinds de start in 1999 groeide het restaurant in Weert uit tot een landelijk bekend bedrijf. Niet alleen haalde de eetgelegenheid de top 100 van Lekker maar in 2006 kwam daar ook een Michelin-ster bij.

Chef-kok Jan Marrees staat sinds de beginperiode van Bretelli achter de kachel. Vanaf de start van de samenwerking tussen de chef en het echtpaar Zincken was duidelijk dat Marrees ook patron-cuisinier wilde worden.

De nieuwe eigenaar van Bretelli werkte voorheen bij restaurants van naam zoals De Swaen, D’r Bloasbalg en De Leuf.

Reageer op dit artikel