Sterzaak De Lindehof rondt verbouwing af

Sterzaak De Lindehof rondt verbouwing af

Restaurant De Lindehof in Nuenen heeft de verbouwing van het met één Michelinster bekroonde restaurant afgerond. Zowel het restaurantgedeelte als de keuken werden flink onder handen genomen.

Het restaurantgedeelte heeft een lichte uitstraling met accenten in aardetinten gekregen. Aan het plafond siert een lichtarmentuur en aan de muren hangen kuntwerken. De gasten hebben deels zicht op de keuken door twee raampartijen.

Verder kunnen gasten nu in de keuken lunchen of dineren aan de Chefs Table for 2. En is er op de eerste verdieping van het pand in het centrum in Nuenen een Private Dining Room.

De keuken heeft een metamorfose ondergaan. Deze is minsters drie keer zo groot als de oude keuken en voorzien van de allernieuwste technieken. Zo is er een barbecue, een ‘cook and hold’ rustkast en een plancha.

Eigenaar Soenil Bahadoer van restaurant De Lindehof in Nuenen zegt van deze keuken jarenlang te hebben gedroomd. ‘Dat ik nu hier achter de kachel sta, vind ik fantastisch. En van mijn gasten ontvang ik alleen maar positieve reacties op de nieuwe inrichting van het restaurant’.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.