nieuws

Sumo opent in pand Drie Gezusters Breda

Restaurant

Het pand van de Drie Gezusters in Breda heeft een nieuwe bestemming. Dinsdag 4 oktober opent in de voormalige hotspot van wijlen Sjoerd Kooistra restaurant Sumo sushi & grill. Het is de achtste vestiging van de Japanse all you can eat-formule, die later dit jaar ook nog een filiaal in Arnhem begint.

Sumo opent in pand Drie Gezusters Breda

Het pand aan de Grote Markt stond lang leeg vanwege de (hoge) huurprijs, maar is nu in zijn geheel verhuurd. Restaurant Sumo heeft 350 zitplaatsen, inclusief het terras. Alleen de bovenverdieping is nog niet open, deze wordt nog verbouwd.

De locatie in Breda is het achtste filiaal van de Japanse restaurantformule, die verder is gevestigd in Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Hilversum, Rotterdam (2x) en Scheveningen. Een restaurant in Arnhem volgt later dit jaar.

‘De eigenaar van Sumo wilde graag een vestiging in Brabant’, vertelt bedrijfsleider Along Chan. ‘Breda is een grote en mooi stad met veel winkelend publiek. We hebben een all you can eat-formule met keuze uit meer dan negentig gerechten.’

Reageer op dit artikel