nieuws

Tweede zaak voor Shabu Shabu

Restaurant

Het Japanse all-you-can-eat-restaurant Shabu Shabu krijgt een tweede zaak. Na Rotterdam komt binnenkort een vestiging in Zoetermeer.

Tweede zaak voor Shabu Shabu

Dat meldt AD.nl. Door het succes in Rotterdam was Shabu Shabu volgens bedrijfsleider Paul Cheung al een tijdje op zoek naar een tweede locatie.

‘We hebben eerst in de omgeving van Den Haag gezocht, maar een toplocatie konden we daar niet vinden. Vaak lag er geen goede parkeerplaats in de buurt, of zat het pand niet in een winkelcentrum. De plek in Zoetermeer, aan de Duitslandlaan, voldoet wel aan onze eisen’, aldus Cheung.

Shabu Shabu is een Japans all-you-can-eat-restaurant waarbij gasten voor een vast prijs twee uur lang onbeperkt kunnen eten. Het menu bevat onder andere salades, sushi, tempura en teppanyaki. Shabu Shabu is volgens eigen zeggen het grootste Japanse all-you-can-eat-restaurant van Nederland.