nieuws

Valuas-talent wint kookwedstrijd

Restaurant

Arturo Dalhuisen van restaurant Valuas in Venlo is winnaar geworden van de Young Chef of the Year Award 2008. De 23-jarige Dalhuisen volgt de steropleiding aan het Koning Willem I College in Den Bosch.

Valuas-talent wint kookwedstrijd

Dalhuisen troefde tijdens de finale op de EFFF in Maastricht drie andere kandidaten af op smaak, compositie, creativiteit, presentatie en werkwijze.

De 23-jarige Dalhuisen volgt de steropleiding van het Koning Willem I College in Den Bosch en werkt bij sterrestaurant Valuas in Venlo. Daarvoor liep hij onder andere stage bij de Overijsselse zaken de Poppe, de Rijsserberg, de Bloemenbeek en De Swarte Ruijter.

De Young Chef of the Year Award is een wedstrijd voor koks jonger dan dertig en wordt georganiseerd door Euro-Toques. Winnaar Dalhuisen krijgt een geheel verzorgde stage bij een Europees toprestaurant naar keuze.

Reageer op dit artikel