nieuws

Van der Valk-veteranen kopen Napoleon

Restaurant

Petra en Kees Mulder hebben café restaurant Napoleon in Hooghalen overgenomen. De ondernemers komen over van Van der Valk in Hotel Spier waar ze negentien jaar lang op de loonlijst stonden.

Van der Valk-veteranen kopen Napoleon

Door de overname krijgt het restaurant een andere naam. Welke is nog niet bekend. In oktober en november wordt het horecabedrijf gerestyled. Op 10 januari 2009 moet de metamorfose van het restaurant voltooid zijn en volgt er een officieel openingsfeest.

Petra en Kees Mulder waren gastvrouw en gastheer bij Van der Valk in Hotel Spier. Dit Van der Valk hotel staat bekend als een van de beste Valk-bedrijven van ons land. De Mulders hopen met hun komst dat het niveau en de bekendheid van Napoleon omhoog gaat.

Reageer op dit artikel