nieuws

Verjaardag Van Wolde voor goed doel

Restaurant

Tweesterrenkok Hans van Wolde van restaurant Beluga in Maastricht viert zijn veertigste verjaardag niet alleen in huiselijke kring. Mensen die het leuk vinden om bij het feestje te zijn dat de topkok op 25 november gaat vieren in Maastricht, kunnen daarvoor kaarten kopen.

Verjaardag Van Wolde voor goed doel

Het bijwonen van het verjaardagsfeest van de topkok kost honderd euro per persoon. In ruil daarvoor krijgen de gasten een complete feestavond met diner en een optreden van een topartiest. In totaal zijn er duizend kaarten beschikbaar.

Het geld wat hiermee bijeen wordt gebracht, gaat naar de ‘We care foundation’. ‘We hopen op een hoge opbrengst’, laat Maurits de Graeff , directeur van deze organisatie weten. Een bedrag van zesduizend euro zou mooi zijn.

De ‘We care foundation’ is een initiatief van HotelloTop, de vereniging van oud-hotelschoolstudenten. Samen met de gastronomie wordt er sinds september geld in gezameld voor een goed doel. Dat gebeurt onder meer door een één Euro-actie die momenteel in restaurants en hotels loopt. Gasten betalen een euro extra voor het goede doel, de Vrijwillige Palliatieve Terminale Zorg Nederland

De opbrengst van het verjaardagsfeest van Hans van Wolde zal op de BBB in Maastricht, in januari 2008 worden bekend gemaakt.

Reageer op dit artikel