nieuws

Verkoop bistro Spetters van Vinke rond

Restaurant

Edwin en Blanche Vinke van toprestaurant De Kromme Watergang in Hoofdplaat hebben hun bistro Spetters in Breskens verkocht. Het runnen van een bistro naast een toprestaurant was voor het ondernemerspaar niet meer te combineren.

Verkoop bistro Spetters van Vinke rond

Per 1 december neemt Sonja Matthijs van Bistro De Kluiver en Restaurant Gusto Spetters over. De Kluiver is gevestigd op de begane grond, Spetters op de eerste verdieping van hetzelfde gebouw aan de Kaai in Breskens.

Het zeventig couverts tellende Spetters heeft een half jaar te koop gestaan. Blanche Vinke laat weten met pijn in het hart afscheid te nemen van de bistro. ‘Het is een prachtig bedrijf maar we kunnen het samen met De Kromme Watergang niet meer combineren’.

Edwin en Blanche Vinke hebben Spetters bijna drie jaar in bezit gehad. Blanche Vinke: ‘Maar als we iets doen, dan doen we het goed en voor de volle 100 procent. Ons hart ligt toch meer bij De Kromme Watergang.’

Bij De Kromme Watergang wordt momenteel hard gewerkt om een suite te bouwen voor restaurantgasten die willen overnachten. Volgens de planning moet de logiesgelegenheid net voor de Kerst in gebruik zijn.

De nieuwe eigenaren van Spetters, Sonja Matthijs en Eddy Smallegange, laten weten dat ze hopen in januari 2011 de deuren te openen. Zoon Laurent Smallegange, nu nog werkzaam in De Librije in Zwolle, gaat hun assisteren.

Reageer op dit artikel