nieuws

Vestiging Hajé Restaurants stemlokaal

Restaurant

Een vestiging van Hajé Restaurants heeft woensdag als stemlokaal gediend tijdens de Provinciale Statenverkiezingen. Het ging om een proef.

Vestiging Hajé Restaurants stemlokaal

Gevolg van de proef was dat twee generaties De Jager (eigenaren van Hajé Restaurants) thuis konden stemmen.

‘Lekker makkelijk en wel zo leuk. Wij vinden dit initiatief van de provincie Flevoland super. Dit is een mooi voorbeeld van innovatie en anders durven denken en vooral doen. Het is een goede stap om de werkende en reizende burger van dienst te kunnen zijn. Zo hoeft geen stem verloren te gaan en raakt men betrokken bij de overheid”, aldus de Thierry en Etienne de Jager.

De Jager vervolgt: ‘Als we dit vaker mogen doen willen we de stemmers belonen met een lekkere versnapering. Want de horeca is en blijft de gastheer van de samenleving. Deze initiatieven brengt overheid en burgers dichterbij elkaar en daar dragen wij als ondernemer graag aan bij. Stemmen is belangrijk en kan zo ook nog gezellig zijn’.

Reageer op dit artikel