nieuws

Vincent Bijlo: ‘aftershave-verbod voor obers

Restaurant

Er moet een aftershave-verbod komen voor obers. Dat vindt cabaretier en schrijver Vincent Bijlo. Bijlo riept dit tijdens de officiële opening van de Horecava, door hem verzorgd, toen het over geurbeleving ging.

Vincent Bijlo: ‘aftershave-verbod voor obers

‘Jeetje, het lijkt soms wel of het vlees gemarineerd is in aftershave’, grapte Bijlo toen het over geurbeleving ging. Tijdens de opening kregen de gasten een glaasje drinken met de geur van gras. Ze werden verzocht om dit te drinken met een blinddoek voor de ogen.

Vincent Bijlo verzorgde maandagochtend de opening van de Horecava. De vakbeurs duurt tot en met donderdag. Parallel aan de horecabeurs loopt van maandag tot en met woensdag de Wine Professional.

Reageer op dit artikel