nieuws

Waardebepaling achteraf bij jubileumdiner restaurant

Restaurant

Restaurant Trien in Herpen siert haar eerste verjaardag op met een speciaal diner. Bijzonder hieraan is dat de gasten zelf bepalen wat ze ervoor betalen, waardebepaling achteraf dus.

Waardebepaling achteraf bij jubileumdiner restaurant

Vrijdag 1 april bestaat Trien één jaar. Voor de eigenaren Djeffrey en Jolanda Megens reden om op donderdag 31 maart een speciale avond te houden.

Het gaat om een compleet verzorgd viergangenmenu inclusief wijnarrangement en live entertainment. Bijzonder is dat de gasten zelf de prijs bepalen. Het ingezamende geld wordt geschonken aan twee goede doelen in Herpen.

Het is niet voor het eerst dat waardebepaling achteraf wordt ingezet in de restaurantsector. Eerder expirimenteerde Hof van Alkmaar drie maanden lag met systeem. Onder de noemer ‘U bepaalt wat u betaalt’ konden gasten iedere woensdag zelf de prijs van een menu bepalen.

Reageer op dit artikel