nieuws

Meest Gastvrije Stad: wie verslaat Den Bosch

Restaurant

Het onderzoek naar de Meest Gastvrije Stad van Nederland is gestart. Van Spronsen & Partners ondervraagt de komende maanden ruim achtduizend bezoekers van de 21 grootste steden van het land. Woensdag 10 oktober wordt bekend wie ’s-Hertogenbosch opvolgt.

Meest Gastvrije Stad: wie verslaat Den Bosch

’s-Hertogenbosch werd in 2010 en 2011 uitgeroepen tot Meest Gastvrije Stad van Nederland. Deze benoeming was het resultaat van een onderzoek door Van Spronsen & Partners horeca-advies, in samenwerking met VVV Nederland. Het bureau ondervraagt daarvoor bezoekers van de 21 grootste steden van het land.

Ruim achtduizend mensen wordt in de periode van mei tot en met augusts gevraagd een waardeoordeel te geven over 27 aspecten binnen de categorieën Vriendelijkheid & Veiligheid, Horeca & Vrije Tijd, Informatie & Bereikbaarheid en Stad & Architectuur.

De winnaar van 2012 wordt woensdag 10 oktober bekendgemaakt. In 2010 en 2011 ging de prijs naar ’s-Hertogenbosch.

Reageer op dit artikel