Van Rijn opent op Rembrandtplein Amsterdam

Van Rijn opent op Rembrandtplein Amsterdam

Het horeca-aanbod op het Rembrandtplein in Amsterdam wordt uitgebreid met Kitchen & Bar Van Rijn. Een restaurant annex bar met 145 couverts en een terras met 140 terrasstoelen, dat zich bij de naamgeving heeft laten inspireren door schilder Rembrandt van Rijn.

Van Rijn heeft de beschikking over 140 terrasstoelen, 85 couverts in de zaal en 60 couverts in de ‘chambre séparée, met uitzicht op de zaal het het Rembrandplein. Kitchen & Bar Van Rijn wordt gevestigd in het pand met huisnummer 17 en wordt woensdag 5 september officieel geopend.

‘Bij de totstandkoming en naamgeving zijn wij mede-geïnspireerd geraakt door de schoonheid en meesterschap van Rembrandt als kunstenaar’, aldus de initiatiefnemers. ‘Vormgegeven door het industriële karakter van het gebouw, het interieur en de open keuken, roept Van Rijn een sfeer op van een bijzondere plek met kosmopolitische uitstraling.’

In het weekeinde is er tijdens het diner regelmatig livemuziek. Die dagen wordt de avond ook afgesloten met een dj.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.