nieuws

Lijst met kandidaten Michelinster bekend

Restaurant

Het Arsenaal Paul Fagel in Naarden-Vesting, Crème Crue in Rijswijk en De Jonge Dikkert in Amstelveen staan in de top 100 van de ‘Rising Stars’-restaurants. Dat heeft initiatiefnemer DiningCity bekendgemaakt. De volledige lijst met restaurants die volgens experts kandidaat zijn om een Michelinster te pakken, wordt dinsdag 2 oktober om 10.00 uur gepubliceerd op Therisingstars.nl.

Lijst met kandidaten Michelinster bekend

Dining with the Rising Stars is een nieuw initiatief van DiningCity, organisator van de Restaurant Week. Er is een ranglijst samengesteld met daarin de honderd meest veelbelovende restaurants van Nederland. Restaurants die volgens experts kandidaat zijn om een Michelinster te pakken.

Deze top 100 is samengesteld door Joop Braakhekke en wijnschrijver Cuno van ’t Hoff, op basis van aanmeldingen door het Nederlandse publiek. Hoe die lijst er uitziet, maakt DiningCity dinsdag 2 oktober om 10.00 uur bekend op de website Therisingstars.nl.

In de lijst zijn in ieder geval opgenomen Het Arsenaal Paul Fagel in Naarden-Vesting, Crème Crue in Rijswijk en De Jonge Dikkert in Amstelveen, zo laat de organisator weten.

Actieweek in oktober

De honderd geselecteerde restaurants bieden van maandag 22 tot en met woensdag 31 oktober een speciaal Rising Star-menu van vier gangen aan voor 39,50 (diner) en 22,50 (lunch) euro, exclusief drank. Reserveren kan vanaf 2 oktober 10.00 uur via bovengenoemde website.

De reguliere Dining with the Stars, eveneens een initiatief van DiningCity, vindt eind november plaats.

Reageer op dit artikel