nieuws

Pure C snelste stijger in nieuwe Lekker

Restaurant

Restaurant Pure C in Cadzand in Zeeland is de snelste stijger in de nieuwe editie van Lekker. Het restaurant van Sergio Herman onder dagelijkse leiding van Syrco Bakker stijgt maar liefst 32 plaatsen in de nieuwe Lekker.

Pure C snelste stijger in nieuwe Lekker

Pure C komt van plaats 55 en staat dit jaar op plaats 23, net achter Parkheuvel (Rotterdam) en voor De Treeswijkhoeve (Waalre). ‘Moederbedrijf’ Oud Sluis staat net als vorig jaar weer op één in Lekker.

De tweede snelste stijger in Lekker is Restaurant Ron Blaauw in Amsterdam. Ron Blaauw gaat van 56 naar 27. De afgelopen jaren zakte het restaurant steeds verder in Lekker wat voor Blaauw aanleiding was om zich kritisch uit te laten over vooral hoofdinspecteur Wynand Vogel.

Katseveer in Wilhelmindorp gaat eveneens hard in de nieuwe Lekker. Het Zeeuwse restaurant klimt 21 plaatsen en gaat van 58 naar 37. Wereldmuseum (Rotterdam) en De Kromme Watergang (Hoofdplaat) klimmen beiden zeventien plaatsen in de nieuwe Lekker.

 

» Bekijk hier de complete Top 100 van Lekker 2013

Reageer op dit artikel