nieuws

Dok 51 in Den Helder wordt cateringlocatie

Restaurant

Noord-Holland Catering blaast Dok 51 in Den Helder nieuw leven in. Het restaurant sloot in augustus 2011 noodgedwongen de deuren en wordt nu door de cateraar in de markt gezet als locatie voor besloten bijeenkomsten en feesten.

Dok 51 in Den Helder wordt cateringlocatie

Dok 51 huisvest op Willemsoord, voorheen de scheeps- en onderhoudswerf voor de Koninklijke Marine, en is eigendom van Willemsoord bv. Nadat het vorig jaar augustus de deuren moest sluiten als restaurant, wordt het nu nieuw leven ingeblazen door Noord-Holland Catering.

De cateraar gaat de locatie in de markt zetten voor besloten bijeenkomsten en feesten. Dok 51 heeft een grote benedenverdieping met onder andere een led-bar en een open haard. Boven bevindt zich een vergaderzaal.

Reageer op dit artikel