nieuws

Toine Smulders verkoopt restaurant Wolfersveen

Restaurant

SVH Meesterkok Toine Smulders doet restaurant Wolfersveen in Zelhem van de hand. Smulders is in een vergevorderd stadium om het Achterhoekse restaurant te verkopen. Smulders wil zich meer gaan focussen op zijn Villa Copera in Tolkamer.

Toine Smulders verkoopt restaurant Wolfersveen

In de Mijn 2012 op MissetHoreca.nl, de rubriek die tussen Kerst en Oud&Nieuw draait, vertelt Smulders van plan te zijn restaurant Wolfersveen van de hand te doen.

‘De verkoop is zo goed als rond. Ik heb het restaurant vijf jaar geleden gekocht en er personeel op moeten zetten. Het loopt best goed, maar je hebt er geen controle op terwijl je wel zaken als verzekeringen moet regelen. De huidige uitbaters willen het overnemen’, aldus Smulders in een toelichting.

Smulders wil zich meer richten op Villa Copera in Tolkamer. ‘In januari gaan ik de villa oppimpen. Nieuw likje verf, andere gordijen. En meer focussen op het vak. Ik wil meer bezig zijn met koken.’

In de rubriek Mijn 2012 komen diverse horecaprofessionals aan het woord. Ze vertellen over het afgelopen jaar en over de plannen voor 2013. De bijdrage van Smulders staat ergens tussen Kerst en Oud&Nieuw geprogrammeerd.

Reageer op dit artikel